Swipe

Gedragswetenschapper J-SGLVB

Wil jij een positieve impact maken in het leven van anderen? Heb jij passie voor jongeren en hun gezin met complexe vraagstukken en wil je werken in een omgeving waar jouw talenten en ambities centraal staan? Wij zijn op zoek naar een ervaren gedragswetenschapper of iemand met een achtergrond als orthopedagoog generalist of GZ psycholoog. Ben jij dit? Dan is deze kans bij Ambiq precies wat je zoekt!

Wat bieden wij?

Bij Ambiq staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal. We geloven dat je het beste kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Verder bieden wij:

  • Salaris: volgens cao-gehandicaptenzorg, schaal FWG 65 (minimaal € 4.354 en maximaal € 6.575 bruto op basis van 36 uur per week).
  • Vrijheid en vertrouwen: We geven je de ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen, gebaseerd op jouw kennis en ervaring.
  • Ondersteuning van jouw ambities: We stimuleren jouw groei door het faciliteren van opleidingen en trainingen, zodat je je kunt ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn.
  • Een warme en inclusieve werkplek: Hier kun je jezelf zijn en voel je je snel thuis, dankzij een hecht en specialistisch team.
  • Vaste aanstelling: We zetten in op een duurzame samenwerking en zoeken collega's die zich voor de lange termijn aan ons willen verbinden. Daarom bieden we een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, een uitruilsysteem voor voordelige aankopen (bijv. fiets, computer, sportbenodigdheden), en een thuiswerkvergoeding.
  • Pensioensregeling: Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
     

Wat ga je doen?

We zoeken een nieuwe collega voor ons gezondheidspark in Hengelo. We beschrijven ons team als een gemotiveerd en leergierig team dat gepassioneerd werkt voor de jongeren. We gaan samen de uitdaging aan om het beste uit onszelf én uit de jongeren te halen.

In deze behandel-coördinerende rol sta je sterk in je schoenen en vertrouw je op je eigen kennis en kunde in het kader van de behandeling van cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliëntenzorg altijd centraal staat en je draagt bij aan een warme en veilige leefomgeving voor de cliënten. Wij zoeken een enthousiaste gedragswetenschapper voor onze J-SGLVB locatie, waar je gaat werken binnen een multidisciplinair team. De cliënten die deze behandelmodule ontvangen, hebben meervoudig complexe vraagstukken in hun leven, en volgen bij Ambiq een intensief behandeltraject.

Als gedragswetenschapper ben je inhoudelijk verantwoordelijk en begeleid je de hulpverleners om hierin uitvoering van de uitgezette lijnen vorm te geven, zowel op functioneel als operationeel niveau ,aan de medewerkers die betrokken zijn bij de betreffende begeleidings-, en behandelvraagstukken. Je werkt vanuit integraal management nauw samen met een clustermanager.


Gedragswetenschapper Jantine:
“Het mooie aan Ambiq? We hebben vaak te maken met meervoudige problematiek bij verschillende doelgroepen. Dat is ontzettend complex, maar ook heel boeiend.”

Wat vragen wij van jou?

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de cliënt meebrengt. Je haalt plezier uit het werken met een complexe en uitdagende doelgroep. Verder vragen we:

  • Een relevante opleiding: een afgeronde  universitaire opleiding in de richting van orthopedagogiek of psychologie.
  • Registratie: Een basisaantekening diagnostiek en een SKJ-registratie, of de mogelijkheid om op korte termijn geregistreerd te staan.
  • Ervaring: je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan, als bijvoorbeeld GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist.
  • Kennis van de doelgroepen: je hebt specifieke kennis en ervaring met de doelgroepen J-SGLVB.
  • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): vanzelfsprekend mag je deze bij ons declareren als je bent aangenomen.
  • Flexibiliteit: Nadat je een half jaar in dienst bent, verricht je ook bereikbaarheidsdiensten voor onze 24-uurs locaties. De verwachting is dat je maximaal 2x per jaar een week bereikbaarheidsdienst hebt.

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Neem dan contact op met Monique ter Pelle, directeur bij Ambiq. Je kunt Monique telefonisch bereiken via 088- 777 6000 of per e-mail via m.terpelle@ambiq.nl. 

Sollicitatieprocedure
Solliciteren

Je solliciteert online via ZorgSelect op onze vacature. Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging in jouw mailbox.

Eerste contact

Onze HR adviseur neemt (telefonisch) contact met jou op voor een eerste kennismaking. We checken graag of je een goede match bent voor onze vacature. 

Kennis maken

Je komt langs voor een kennismakingsgesprek waarin we jouw talenten en verwachtingen bespreken. Vaak is dit gesprek met een leidinggevende en collega's waar je mee gaat werken.  

Tweede gesprek

Als er van beide kanten een klik is, nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. We bespreken alles wat nodig is voor een goede start van je nieuwe baan bij Ambiq. 

Eerst meelopen?

Wil je graag een kijkje nemen bij je toekomstige werkplek? Je bent van harte welkom om een dag(deel) mee te lopen bij onze locaties. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de locatie, collega’s en de cliënten en kun je ervaren of Ambiq bij je past. 

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd, je bent aangenomen! We zijn heel blij met jou als onze nieuwe collega. Tot snel! 

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer